BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Volvo automobilių dalys

Bauto automobilių dalių asortimente – naujos ir originalios Volvo dalys. Čia rasi visas dalis, kurių gali prireikti atliekant Volvo remontą. Turime salono, kėbulo, važiuoklės bei kitų automobilio mechanizmo dalių. Viską, ko reikia tavo Volvo automobiliui.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Volvo dalys pagal OEM kodą

Naujos Volvo dalys pagal OEM kodą

Rasti reikiamą Volvo detalę Bauto itin paprasta. Tau tereikia įvesti ieškomos dalies OEM kodą ir pasirinkti geriausią kainos bei pristatymo termino pasiūlymą.

OEM, original equipment manufacturer – arba lietuviškai – originalios įrangos gamintojo kodas. Originalios įrangos gamintojas kiekvienai automobilio detalei suteikia unikalų kodą. Šis kodas užtikrina, kad dalis buvo pagaminta remiantis visais tai daliai keliamais techniniais reikalavimais. Taigi įsigijęs dalį, pažymėtą šiuo kodu, visuomet būsi užtikrintas, kad dalis tavo automobiliui tiks. 

Naujos Volvo dalys pagal OEM kodą

OEM kodas yra rašomas ant pačios detalės arba specialioje duomenų lentelėje. Vis tik, jei OEM kodo nežinai, bet žinai automobilio markę, VIN kodą bei dalies, kurios ieškai pavadinimą – pateik mums užklausą su šia informacija. Reikiamą OEM kodą tau atsiųsime mes ir netrukus galėsi įvesti jį paieškos laukelyje. Įsigyti tą dalį, kurios ieškai yra paprasta, greita ir patogu.

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?

Volvo automobiliai

Volvo automobiliai

Visiems gerai pažįstamus Volvo automobilius gamina Švedų įmonė „Volvo Personvagnar AB“, priklausanti „Geely Automobile“ koncernui. Tai antras pagal dydį Švedų automobilių gamintojas. Įmonė buvo įkurta 1915 m., kaip guolių gamintojo „SKF“ dukterinė įmonė, 1927 metais pristatė savo pirmąjį automobilį, o pasaulinį pripažinimą Volvo pelnė 1958 metais. Iki pat šių dienų Volvo garsėja savo išskirtiniu automobilių saugumu bei patvarumu. Šį faktą puikia patvirtina tai, kad:

  • Volvo P1800S 1966 m. pelnė Gineso rekordą už didžiausią nekomercinės transporto priemonės pasiektą kilometražą – 3 mln. mylių. 

Volvo automobiliai

  • 1959 metais kompanijos inžinierius Nils Ivar Bohlin sukūrė ir užpatentavo pirmąjį trijų taškų diržą, kuris sumažino sužeidimų riziką autoįvykio metu iki 50–60%. Ši saugos priemonė buvo pripažinta vienu svarbiausių šimtmečio išradimų automobilių istorijoje, o Vokietijos Patentų biuras ją įtraukė į 8 patentų, turinčių didžiausią reikšmę žmonijai, sąrašą.
  • Šios kompanijos inžinieriai taip pat išrado ir Volvo automobiliuose įdiegė: 
    • smūgiams atsparų stiklą,
    • pripučiamą šoninę užuolaidą, kuri keleivius ir vairuotoją saugo nuo šoninių smūgių,
    • sėdynes su WHIPS sistema, sumažinančias stuburo sužeidimų riziką 50%,
    • kėbulą, kuris paskirsto smūgio energiją autoįvykių metu.  

Volvo modeliai

Volvo modeliai

Volvo kompanija gamina automobilius su sedano, universalo, krosoverio ir penkerių durų hečbeko kėbulų tipais.

Šiandien gatvėmis rieda ir senų modelių Volvo automobiliai, tokie kaip Volvo 340, Volvo 260, Volvo 850, taip pat Lietuvoje itin populiarūs XC klasės Volvo visureigiai XC90, XC40, XC60 bei Volvo sedanai, universalai ir hečbekai Volvo V70, V60, S90, C30, S60. Gan populiarus ir elektromobilis Volvo C30 Electric. 

Bauto Volvo dalių katalogas

Nepaisant Volvo patvarumo bei ilgaamžiškumo, šie automobiliai taip pat reikalauja remonto, ypač, kai odometras suka jau ne pirmą 100 tūkst. kilometrų. Norint išlaikyti nepakitusią Volvo automobilio kokybę bei eksploatacines savybes, svarbu pasirūpinti ir laiku pakeisti susidėvėjusias dalis – nelaukti, kol automobilis suges ir nustos važiuoti. Bauto Volvo dalių kategorijoje rasi tik naujas, originalias Volvo detales. Mūsų bazėje esančios dalys yra pažymėtos OEM kodais ir patvirtintos gamintojo, kaip kokybiškos ir atitinkančios visus reikalavimus. Reikiamą Volvo dalį čia surasi paprastai – įvedęs jos OEM kodą. Nežinai kodo? Atsiųsk mums užklausą. 

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”