BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Volkswagen automobilių dalys

Bauto.lt yra pats paprasčiausias būdas įsigyti automobilio dalis internetu – tiesiog įvesk OEM kodą ir gauk būtent tai, ko ieškai. Turime vieną didžiausių autodalių bazių Lietuvoje, čia rasi visas Volkswagen automobilio dalis, priedus ir aksesuarus. 100% kokybė už geriausią kainą.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Volkswagen dalys pagal OEM kodą

Naujos Volkswagen dalys pagal OEM kodą

Tau nebereikia naršyti didžiuliuose automobilių dalių portaluose, filtruoti automobilių dalis pagal kompleksinę sistemą, kurioje turi atskirai rinktis variklį, kėbulą, kuro tipą ir pavarų dėžę, tik tam kad gautum 1 000 rezultatų be garantijos, kad pasirinksi tinkamą.

Kodėl?

Bauto paieškos sistema identifikuoja OEM kodą ir pateikia tik 100% tinkamas dalis – o geriausia – tu gali pasirinkti optimaliausią kainos ir pristatymo pasiūlymą pagal gamintoją.

Jei OEM kodo nežinai – mes netrukus jį atsiųsime ir tu vis tiek sutaupysi dienas ir savaites paieškų.

Naujos Volkswagen dalys pagal OEM kodą

Kas yra OEM kodas?

OEM – angl., original equipment manufacturer yra originalios įrangos gamintojo suteikiamas kodas, kurį sudaro raidžių ir skaičių derinys. OEM kodas 100% garantuoja dalies atitikimą ir kokybę, nes dalis, pažymėta šiuo kodu yra pagaminta remiantis visais automobilio gamintojo keliamais reikalavimai – techniniais parametrais ir specifikacijomis. 

OEM kodas yra nurodytas ant detalės arba specialioje gamintojo duomenų lentelėje. Jei kodo nerandi – mes tau padėsime. Atsiųsk mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu ir ieškomos dalies pavadinimu. Netrukus turėsi savo dalių OEM kodus ir galėsi įsigyti tai, ko ieškai.

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?

Volkswagen automobiliai

Volkswagen automobiliai

Volkswagen markė – bene populiariausia automobilių markė Lietuvoje ir visame pasaulyje. Volkswagen pavadinimas turi unikalią reikšmę – tautos automobilis. Kompanija buvo įkurta 1937 metais. Įdomu, kad iš pradžių tai buvo valstybinė Vokietijos įmonė, įkurta Adolfo Hitlerio paliepimu. Jis planavo pradėti masinę patikimų, nebrangių ir tuomet gana greitų (iki 100 km/val.) automobilių gamybą. Taip gimė pirmasis VW automobilis – VW Beetle. Nuo 1960 metų įmonė buvo privatizuota ir tapo dabar veikiančiu Volkswagen AG koncernu, kuris apjungia tokias automobilių markes, kaip „Audi“, „Scania“, „NSU“, „SEAT“, „Škoda“, „Bentley“, „Bugatti“, „Lamborghini“ ir „Porsche“.

Volkswagen automobiliai

Šiandien automobilių rinkoje VW žinomi kaip itin geros kokybės, patikimi, patvarūs bei praktiški automobiliai. Dažnas vairuotojas renkasi VW automobilį dėl jo ilgaamžio variklio, pigių dalių ir remonto, geros kokybės ir kainos santykio bei puikios jo dyzelinių variklių reputacijos. 

Volkswagen modeliai

Volkswagen modeliai

Volkswagen modelių pasirinkimas – itin platus. Nuo nedidelių automobiliukų VW Polo ar VW Lupo iki didelių ir talpių automobilių šeimai – VW Sharan ar VW Touran. Rinkos populiariausias yra Volkwagen Golf modelis, kuris 2020 metais, pripažintas, kaip perkamiausias automobilis Europoje. Kiti, itin populiarūs VW modeliai:

  • Volkswagen Passat
  • Volkswagen Multivan
  • Volkswagen Tiguan
  • Volkswagen Bora

Bauto Volkswagen dalių katalogas

Ieškai originalių VW dalių? Pataikei ten, kur reikia. Bauto VW dalių kataloge – visos reikiamos šių automobilių dalys, nuo smulkiausių variklio detalių, iki viso automobilio kėbulo. Jei nori išlaikyti nepriekaištingą VW automobilio kokybę ir mėgautis jo ilgaamžiškumu, rinkis dalis iš Bauto. Čia siūlome tik originalias, naujas ir gamintojo patvirtintas automobilių dalis. Mūsų parduodamos dalys pagamintos remiantis originalaus automobilių gamintojo techniniais reikalavimais, tad visiškai atitinka tavo VW automobilį. Paieškos laukelyje įvesk ieškomos dalies OEM kodą ir įsigyk aukščiausios kokybės Volkswagen dalis jau dabar.

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”