BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Toyota automobilių dalys

Naujos ir originalios Toyota dalys – Bauto automobilių dalių bazėje. Iš 35 mln. dalių tavo Toyota automobiliui tikrai atrasime reikiamas: nuo salono ir kėbulo, iki variklio ir važiuoklės.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Toyota dalys pagal OEM kodą

Naujos Toyota dalys pagal OEM kodą

Reikiamą Toyota dalį Bauto kataloge rasi įvedęs jos OEM kodą. Paieška bus paprasta, lengva ir greita. 

OEM – tai originalios įrangos gamintojo kodas, suteikiamas kiekvienai detalei. Dalių paieška pagal šį kodą garantuoja 100% detalės atitikimą, nes OEM kodas patvirtina, kad dalis yra pagaminta pagal visas jai taikomas technines specifikacijas. 

OEM kodą rasi ant pačios detalės arba specialioje duomenų lentelėje. Kodo nerandi ar nežinai? Pateik mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu ir ieškomos dalies pavadinimu. Kodą gausi netrukus ir nedelsiant galėsi užsisakyti tavo Toyotos modeliui reikalingą dalį – o svarbiausia – už tokią kainą, kokią pats pasirinksi.

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje? 


Toyota automobiliai

Toyota automobiliai

Toyota automobilius gamina Japonijos kompanija „Toyota Motor Corporation“. Tai yra viena didžiausių automobilių gamintojų visame pasaulyje. Įmonė įkurta 1933 metais, kaip „Toyoda Automatic Loom Works“ padalinys, kuri gamino siuvimo mašinas. Pradinė Toyota Motor specializacija apsiribojo automobilių varikliais, tačiau po kelerių metų, 1935 m., pristatytas ir pirmasis Toyota automobilis. Šiandien įmonė garsėja itin populiariais, aplinkai draugiškais bei ekonomiškais automobiliais. Įdomu tai, kad:

Toyota automobiliai

  • Toyota gamykloje per dieną pagaminama 750 automobilių, t.y. po vieną kas 66 sekundes. 
  • Toyota Corolla 1974 metais pateko į Gineso rekordų knygą, kaip geriausiai parduodamas automobilis pasaulyje. 
  • Miestas, kuriame įsikūrusi kompanijos centrinė būstinė anksčiau vadinosi Koromo, tačiau 1959 metais, dėl aukštų kompanijos pasiekimų, jis buvo pervadintas į Toyota. 
  • Toyota Mirai modelis buvo pirmasis pasaulyje masiškai gaminamas automobilis su vandenilio varikliu. 


Toyota modeliai

Toyota modeliai

Populiariausias Toyota modelis iki šiol yra Toyota Corolla, kuris dar 2019 metais buvo pripažintas dažniausiai perkamu automobiliu. Antroje vietoje pagal pardavimus rikiuojasi Toyota RAV4. Gatvėse taip pat dažnai galima sutikti ištvermingumu pasižymintį Toyota Yaris bei ekonomiškąjį Toyota Prius. Nuo jų neatsilieka ir tokie modeliai, kaip Toyota Avensis, Toyota Auris, Toyota Aygo bei kiti Toyota modeliai.

Bauto Toyota dalių katalogas

Populiariausiems Toyota automobiliams Bauto gali pasiūlyti daugybę naujų ir originalių Toyota dalių. Kad ir kokie ištvermingi ir patvarūs šie automobiliai bebūtų, nuriedėjus pirmuosius kelis 100 tūkst. kilometrų, remonto išvengti nepavyks. Kad remontas būtų atliekamas kokybiškai, o automobilio eksploatacinės savybės išliktų nepakitusios, svarbu senas dalis keisti originaliomis. Bauto bazėje Toyota dalys yra patvirtintos gamintojo ir 100% atitinkančios visas reikiamas technines specifikacijas. Ieškai Toyota auto dalies? Įvesk jos OEM kodą, o mes tau pasiūlysime geriausias kainas ir greičiausią pristatymo laiką. 

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”