BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Porsche Taycan dalys

Jeigu vairuoji Porsche Taycan modelį, čia rasi visas originalias ir naujas dalis, kurių gali prireikti šio automobilio remontui bei atnaujinimui. Įvesk ieškomos detalės OEM kodą arba užpildyk užklausos formą ir mes netrukus jį atsiųsime.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Užtikriname, kad 35 mln. autodalių bazėje turime būtent tai, ko ieškai. Bauto sistema yra pats greičiausias ir patikimiausias būdas rasti tinkamas automobilių dalis.

Porsche Taycan dalys internetu

Porsche Taycan dalys internetu

Porsche Taycan automobilis yra skirstomas pagal kartas:

Porsche Taycan (2019–dabar)


Bet kurią šių modelių detalę rasi pagal OEM numerį – tai originalus automobilio gamintojo detalei suteiktas kodas. Dalis, pažymėta šiuo kodu, yra pagaminta pagal visus techninius reikalavimus ir patvirtinta gamintojo, kaip atitinkanti aukščiausius standartus. Kodą gali rasti ant pačios detalės ir specialioje duomenų bazėje. Jei jo nežinai, tiesiog parašyk mums ir mes jį atsiųsime netrukus.

Porsche Taycan modelis

Porsche Taycan modelis

Taycan – tai Porsche gaminamas sedano ir shooting brake (kupė ir universalo derinys) kėbulo tipų elektromobilis. Pavadinimas Taycan iš turkų kalbos tiesiogiai verčiamas į „gyvą jauną žirgą“. Be visa ko, tai nuoroda į Porsche gimtinę Štutgartą ir jo herbe esantį Porsche logotipo simbolį – eržilą. 

Koncepcinė Taycan versija debiutavo dar 2015 metais Frankfurto automobilių parodoje, o 2019 metais buvo atskleistas ir serijinei gamybai paruoštas Taycan. Jo pirmaisiais pardavimo metais Taycan modelių buvo pagaminta daugiau nei 20 000, kas sudarė net 7,4 % viso Porsche automobilių kiekio. 

Porsche Taycan modelis

Šis modelis pripažįstamas puikia alternatyva Teslai, jis taip pat atlieka saugos automobilio vaidmenį „Formulės E“ varžybose. 

2021 m. sausį žurnalas „What Car?“ Taycan 4S pripažino Metų sportiniu automobiliu, o tų pačių metų balandį Taycan Cross Turismo „Top Gear Electric Awards“ apdovanojimuose buvo pripažintas geriausiu universalu.

Kol kas išleista tik viena Taycan karta, tačiau jis turi nemažai modifikacijų. 

Porsche Taycan techniniai duomenys

Porsche Taycan techniniai duomenys

Automobilių techniniai duomenys skiriasi priklausomai nuo modifikacijų. Toliau pateikiamoje lentelėje – apibendrinti Porsche Taycan techniniai duomenys.

Karta
Porsche Taycan
Metai
2019–dabar
Varikliai
Elektriniai varikliai: 79,2 kWh ir 93,4 kWh
Arklio galia ir maks. greitis
408–751 AG 220–260 km/val
Nuvažiuojamas atstumas
333–463 km

Kokias Porsche Taycan dalis rasi Bauto

Jei ir tavo Porsche Taycan prireikė remonto, pakaitinėmis dalimis leisk pasirūpinti Bauto. Čia rasi visų automobilio mechanizmų dalis bei automobilio priedus ir aksesuarus.

Variklis ir variklio dalys
Variklio elektros įranga
Kuro tiekimo sistema
Vėsinimo sistema
Išmetimo sistema
Variklio ir greičių dėžės pakaba
Automatinė pavarų dėžė
Pavarų perjungimo mechanizmas
Kardanas
Pavarų dėžė/greičių dėžė
Priekinė ašis
Vairo valdymas ir pakabos geometrija
Galinė ašis
Stabdžiu mechanizmas
Pedalų mechanizmai ir valdymas
Sėdynės / salonas
Kėbulas
Elektrika

Bauto.lt svetainėje visas automobilių dalis gali įsigyti paprastai, greitai ir už norimą kainą – paieškos laukelyje įvesk ieškomos Porsche Taycan dalies OEM kodą ir pasirink tiekėją, siūlantį tau geriausią pristatymo terminą bei sumą.

Dažniausios Porsche Taycan automobilio problemos

Dažniausios Porsche Taycan automobilio problemos

  • Dažnos elektros sistemos klaidos
  • Programinės įrangos klaida, dėl kurios prarandama varomoji jėga 
  • Dažnai be priežasties pasirodantis įspėjimas apie susidūrimą
  • Šildymo ir vėdinimo sistemos gedimai
  • Problemos, susijusios su transmisija. Automobilis išsijungia arba iš važiavimo pavaros persijungia į neutralią arba stovėjimo
  • Problemos su jutikliniais ekranais, informacijos ir pramogų sistema
  • Iškraipytas galinio vaizdo kameros vaizdas 

Porsche Taycan modelių apžvalga pagal kartas

Porsche Taycan modelių apžvalga pagal kartas

Porsche Taycan (2019–dabar) 

Porsche Taycan, tai ne tik pirmasis Porsche elektromobilis, tačiau ir pirmasis vidutinės klasės šeimyninis Porsche. Šis modelis, kaip ir Porsche Cayenne, išskirtinis ir labai svarbus automobilis šiam prekiniam ženklui. Kaip ir kitų Porsche modelių, šio modifikacijos taip pat pavadintos Turbo ir Turbo S, o originalus pradinis modelis turi kodinį pavadinimą 4S. 

Nors išoriškai trys modelio modifikacijos kone identiškos, didžiausią skirtumą sudaro tai, kad slepiasi viduje. Visi modelio variantai yra varomi visais keturiais ratais didžiąją dalį galios perduodant galiniams ratams. Taycan 4S galima rinktis su dviejų dydžių baterijomis – 390 kW (530 AG) arba 420 kW (571 AG). Standartinis Taycan 4S nuo 0 iki 100 km/val gali įsibėgėti per 4 sekundes, o jo maksimalus greitis siekia 250 km/val. Tuo tarpu, Turbo versija generuoja 490 kW (670 AG) galią, o Turbo S – 560 kW (761 AG) galią. Didžiausias abiejų modelių greitis – 260 km/val, o nuo 0 iki 100 km/val Turbo įsibėgėja per 3,2 sek., Turbo S – vos per 2,8 sekundės. Pastarasis modelis su visiškai įkrauta baterija gali nuvažiuoti 412 km atstumą, o Turbo – 450 km. Be visa ko, Porsche Taycan yra pirmasis elektromobilis su ne įprasta 400 voltų, tačiau 800 voltų elektros sistema, todėl šis automobilis yra ir vienas galingiausių kada nors sukurtų, gatvėmis važinėjančių Porsche. 

Kalbant apie automobilio išvaizdą, ji ne ką skiriasi nuo kitų Porsche modelių, o galinė Taycan dalis yra identiška Porsche 911 modeliui. Automobilio eksterjerui didelę įtaką padarė koncepcinis automobilis „Mission E“, iš jo pasiskolinta daugumą dizaino elementų. Tarp Taycan dizaino ypatybių – įtraukiamas galinis spoileris, įtraukiamos durų rankenos ir pažangi regeneracinė stabdžių sistema. Galinėje automobilio dalyje yra trumpas bagažinės dangtis, kuriame per visą plotį įrengta šviesos juosta, atliekanti galinių žibintų ir posūkių žibintų funkcijas. Visgi šio modelio dizainas kurtas siekiant maksimaliai mažo oro pasipriešinimo koeficiento, kuris – vos 0,22. Taycan interjere yra pirmasis Porsche visiškai skaitmeninis prietaisų įrenginys su keturiais skaitmeniniais ekranais, o centrinėje konsolėje esančiame 210 mm jutikliniu kilimėliu valdomame ekrane rodoma transmisijos būklė ir vairuotojui patariama, kaip efektyviai naudoti automobilio energiją. Nepaisant visiško skaitmenizavimo, prietaisų skydelio viršuje vis tik išlaikytas klasikinis Porsche laikrodis.

Porsche Taycan (2021–dabar)

2021 metais Taycan modelis buvo šiek tiek atnaujintas, o pokyčiai apėmė nedidelius išorės ir salono pokyčius. Išorėje, visoje gamoje, atsirado standartiniai LED priekiniai žibintai, o priekiniuose buferiuose esančios oro įsiurbimo angos tapo platesnės. Galinėje dalyje, priklausomai nuo versijos, atsirado naujas buferis ir difuzorius. Viduje, visoje Taycan gamoje, Porsche sumontavo dirbtinės odos apmušalus. 

Porsche Taycan Cross Turismo (2021–dabar)

Tais pačiais metais pasirodė ir naujas Porsche Taycan modelis – Cross Turismo. Šio modelio priekinė dalis panaši į ankstesnių, tačiau juodi apvadai ant priekinio sparno primena krosoverį. Šonuose, ant ratų arkų ir durų slenksčių, taip pat tęsiami juodi moldingai. Tuo tarpu, prailgintas stogas ir hečbeko stiliaus galas primina Panamera Turismo stilių.

Viduje – tokio paties dizaino prietaisų skydelis su dviejų ekranų sistema, tačiau yra dar vienas lietimui jautrus ekranas, skirtą klimato kontrolės funkcijoms. Galinėje dalyje Porsche įrengė dalomą, atlenkiamą sėdynę, skirtą dviems asmenims, tačiau turinčią tris galvos atlošus. Atlenktos sėdynės bagažinės erdvę padidina iki 1200 litrų. Skirtingai nuo kitų Tayca, Cross Turismo versija turi reguliuojamą pakabą, kuri leidžia vairuotojui padidinti prošvaisą 30 mm bei naują „žvyrkelio režimą“ visų varančiųjų ratų sistemai.

Pagrindiniai bruožai

  • Elektriniai varikliai
  • Visi varomieji ratai 
  • Automatinė pavarų dėžė

Specifikacijos

  • Modelis: Porsche Taycan
  • Variklis: 79,2 kWh | 93,4 kWh
  • Arklio galios: 408–751
  • Sukimo momentas: 345–1050 Nm
  • Transmisija: 2-pavarų automatinė 

Privalumai

  • Galingas ir greitas
  • Greitas krovimas
  • Stilingas ir kokybiškas interjeras

Trūkumai

  • Brangus
  • Didelis svoris
  • Neišsiskiriantis dizainas
Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”