BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Porsche Panamera dalys

Jeigu vairuoji Porsche Panamera modelį, čia rasi visas originalias ir naujas dalis, kurių gali prireikti šio automobilio remontui bei atnaujinimui. Įvesk ieškomos detalės OEM kodą arba užpildyk užklausos formą, ir mes netrukus jį atsiųsime.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Užtikriname, kad 35 mln. autodalių bazėje turime būtent tai, ko ieškai. Bauto sistema yra pats greičiausias ir patikimiausias būdas rasti tinkamas automobilių dalis.

Porsche Panamera dalys internetu

Porsche Panamera dalys internetu

Porsche Panamera automobilis yra skirstomas pagal kartas:

Porsche Panamera 970 (2009–2013)

Porsche Panamera 970 facelift (2014–2017)

Porsche Panamera 971 (2017–2020)

Porsche Panamera 971 facelift (2021–dabar)

Porsche Panamera dalys internetu

Bet kurią šių modelių detalę rasi pagal OEM numerį – tai originalus detalės kodas, kurį suteikia automobilio gamintojas. Šiuo kodu pažymėta dalis atitinka visus techninius reikalavimus ir aukščiausius standartus. Kodą gali rasti ant pačios detalės ir specialioje duomenų bazėje. Jei jo nežinai, tiesiog parašyk mums ir mes jį atsiųsime.

Porsche Panamera modelis

Porsche Panamera modelis

Porsche Panamera, tai vidutinio dydžio arba didelis prabangus automobilis, gaminamas nuo 2009 metų. Modelio pavadinimas Panamera, kaip ir jo giminaičio Carrera, yra įkvėptas „Carrera Panamericana“ lenktynių pavadinimo. 

Šis modelis neįprastas Porsche prekiniam ženklui. Turėdamas priekyje montuojamus variklius, būdamas pilno dydžio, keturių vietų, keturių durų prabangiu hečbeku, sveriančiu beveik 1800 kg, Panamera prieštarauja kompanijai būdingiems lengviems dviejų durų sportiniams automobiliams su galiniais varikliais. Nors Panamera savo forma ir profiliu šiek tiek primena 911, tačiau 911, tai ankštas , į našumą orientuotas automobilis, o Panamera – išskirtinai erdvus, technologiškai pranašus ir į prabangą orientuotą patogumą siūlantis modelis. 

Kol kas yra išleistos dvi Panamera kartos, turinčios po vieną atnaujinimą (facelift). Trečioji Panameros karta turėtų pasirodyti 2024 metais. 

Porsche Panamera techniniai duomenys

Porsche Panamera techniniai duomenys

Kiekvieno automobilio techniniai duomenys kinta priklausomai nuo automobilio modifikacijų. Toliau pateiktoje lentelėje – apibendrinti Jaguar F-Type techniniai duomenys. 

Karta
Porsche Panamera 970
Metai
2009–2017
Varikliai
Benzinas: 3,6–4,8 l Dyzelinas: 3,0 l Hibridas: 3,0 l
Arklio galia ir maks. greitis
300–570 AG 257–310 km/val
Arklio galia ir maks. greitis Kuro sąnaudos
3,1–12,5 l
Karta
Porsche Panamera 971
Metai
2017–dabar
Varikliai
Benzinas: 3,0–4,0 l Dyzelinas: 4,0 l Hibridas: 3,0 l
Arklio galia ir maks. greitis
330–630 AG 262–315 km/val
Arklio galia ir maks. greitis Kuro sąnaudos
2–11,1 l

Kokias Porsche Panamera dalis rasi Bauto

Jei ir tau teko susidurti su aukščiau paminėtais ar kitokiais Porsche Panamera gedimais, Bauto rasi visas originalias atsargines šio modelio dalis. Remontui rinkis tik originalias ir patvirtintos kokybės dalis, kad iš garažo išriedėtum lyg su nauju, visas eksploatacines savybes išlaikiusiu automobiliu. Be pakaitinių remonto dalių, tavo automobiliui taip pat siūlome ir tuning dalis, komforto įrangą bei originalius Porsche aksesuarus.

Variklis ir variklio dalys
Variklio elektros įranga
Kuro tiekimo sistema
Vėsinimo sistema
Išmetimo sistema
Variklio ir greičių dėžės pakaba
Automatinė pavarų dėžė
Pavarų perjungimo mechanizmas
Kardanas
Pavarų dėžė/greičių dėžė
Priekinė ašis
Vairo valdymas ir pakabos geometrija
Galinė ašis
Stabdžiu mechanizmas
Pedalų mechanizmai ir valdymas
Sėdynės / salonas
Kėbulas
Elektrika

Paieškos laukelyje įvesk ieškomos Porsche Panamera dalies OEM kodą ir pasirink tiekėją, siūlantį tau geriausią pristatymo terminą bei sumą.

Dažniausios Porsche Panamera problemos

Dažniausios Porsche Panamera problemos

  • Variklio ir variklio aušinimo problemos
  • Elektros sistemos problemos
  • Transmisijos sistemos problemos
  • Oro kondicionieriaus gedimai
  • Darbinio stabdžio problemos
  • Elektroninės stabilumo kontrolės (ESC) problemos

Porsche Panamera modelių apžvalga pagal kartas

Porsche Panamera modelių apžvalga pagal kartas

Porsche Panamera 970 (2009–2013)

2009 m. Šanchajaus automobilių parodoje debiutavo ilgai laukta nauja Porsche automobilių gama, pavadinimu Panamera. Pristatomas, kaip sedanas, iš tiesų, techniškai, tai penkerių durų hečbekas su plačiai atsidarančia bagažine. 

Panameros modifikacijų yra keletas, tai baziniai modeliai: Panamera ir Panamera 4 bei V8 variklius turintys Panamera S, 4S ir Turbo. Išoriškai šie modeliai beveik identiški. Jų priekiniai ir galiniai žibintai panašūs į Cayenne, o profilis primena pailgintą 911 arba 989 koncepcinį automobilį. Priekiniuose sparnuose panaudotos dvi ventiliacijos angos, kad būtų galima ištraukti orą iš ratų važiuoklės ir sumažinti priekinio pakilimo efektą. Galinėje dalyje, ant bagažinės dangčio, sumontuotas įtraukiamas sparnas, kuris automatiškai išsiskleidžia važiuojant didesniu nei 120 km/val greičiu. 

Salone įrengtos keturios sėdynės su didele centrine konsole, kuri skiria vairuotoją nuo kitų keleivių. Gale pakankamai erdvės suaugusiesiems, o kadangi tai hečbekas, jame galima sutalpinti ir nemažai bagažo. Prietaisų skydelis – tipiškas Porsche, su apvaliais ciferblatais ir centre esančiu tachometru.

V6 variklis, esantis Panamera ir Panamera 4 modeliuose, sukurtas pagal V8 variklį, todėl jame išlikę daugybė V8 technologijų, tokių, kaip tiesioginis degalų įpurškimas, bepakopis įsiurbimo paskirstymo veleno reguliavimas su kintamu vožtuvo pakilimu („VarioCam Plus“), vandens aušinimas su šilumos valdymu ir kt. Panamera Turbo versijoje naudojama aktyvioji aerodinamika su daugiapakopiu reguliuojamu galiniu spoileriu, o papildomuose Sports Chrono paketuose yra Sport Plus režimas, kuris turi standesnius amortizatorius ir pneumatines spyruokles bei 25 mm pažemina automobilio kėbulą.

2011 m. Porsche Panamera gamą papildė Panamera S Hybrid, Diesel, Turbo S ir GTS variantai. 

Pagrindiniai bruožai

  • V6, V8 varikliai
  • Galiniai varomieji ratai | visi varomieji 
  • Automatinė ir mechaninė pavarų dėžės

Specifikacijos

  • Modelis: Porsche Panamera
  • Variklis: 3 l V6 / supercharged V6 (Hybrid) | 3,6 l V6 | 4,8 l V8 / twin-turbocharged V8
  • Arklio galios: 250–550
  • Sukimo momentas: 400–750 Nm
  • Transmisija: 6 pavarų mechaninė | 7, 8 pavarų automatinė

Privalumai

  • Galingi varikliai
  • Stilingas dizainas

Trūkumai

  • Brangus išlaikymas

Porsche Panamera 970 facelift (2014–2017)

2013 m. balandžio 3 d. Porsche pranešė apie atnaujintą Panamera modelį. Šį modelį galima atpažinti pagal naujus priekinį ir galinį buferius. Tarp techninių pakitimų – naujas 3,0 l Panamera S su dviem turbokompresoriais ir naujas E-Hybrid modelis.

Porsche Panamera 971 (2017–2020)

Porsche Panamera 971 (2017–2020)

Antra Porsche Panamera karta į rinką įėjo jau įsitvirtinusiu vardu. Šis modelis ištaisė ankstesnėje kartoje buvusias klaidas ir dabar yra gražesnis bei modernesnis. 

Antros kartos Panamera yra 35 mm ilgesnė, 5 mm platesnė ir 5 mm aukštesnė nei pirmosios, o jos ratų bazė ilgesnė 30 mm. Dizaineriai pabandė sukurti trumpą variklio dangtį ir dalį variklio perkėlė po priekinio stiklo sritimi. Šįkart galinė dalis ir žibintai primena į 911 modelį. 

Naujojo Panamera viduje – pertvarkytas prietaisų skydelio išdėstymas, o lietimui jautrūs paviršiai pakeitė ankstesnėje kartoje buvusiu mygtukus. Šiame modelyje vietoje ciferblatų įrengti du septynių colių ekranai, taip pat 12,3 colio jutiklinis ekranas su internetine navigacija, „Apple CarPlay“ integracija ir atnaujinta valdymo balsu sistema. Prietaisų skydelio viduryje paliktas analoginis tachometras, kaip duoklė Porsche 356 modeliui. Kaip ir priklauso prabangiam automobiliui, interjero kokybė čia puiki – beveik kiekvienas paviršius yra padengtas oda arba kita itin kokybiška medžiaga. 

Po variklio dangčiu – nauja variklių gama. Čia montuojami 2,9 l, 3 l V6 benzininiai varikliai ir 4 l V8 benzininis bei dyzelinis varikliai. Taip pat galima rinktis 2,9 arba 4 l hibridinį variantą. Visi gamos modeliai, net ir bazinės versijos, turi keturių varomųjų ratų sistemą. 

Pagrindiniai bruožai

  • V6, V8 varikliai
  • Visi keturi varomieji 
  • Automatinė pavarų dėžė

Specifikacijos

  • Modelis: Porsche Panamera
  • Variklis: 2,9 l | 3 l | 4 l
  • Arklio galios: 330–630
  • Sukimo momentas: 450–820 Nm
  • Transmisija: 8-pavarų automatinė

Privalumai

  • Itin kokybiškas interjeras
  • Komfortiškas 
  • Nors galingas, tačiau ekonomiškas

Trūkumai

  • Ne itin erdvus salonas ir bagažinė
  • Bangus išlaikymas

Porsche Panamera 971 facelift (2021–dabar)

2020 m., kai pasaulis kovojo su COVID 19 pandemija, Porsche laikėsi pažadų ir pristatė atnaujintą antrosios kartos Panamera versiją. 2020 m. modelyje buvo pakeista priekinė dalis – atsirado kitokio dizaino buferiai. Anksčiau pasirenkama „Sport Design“ priekinė dalis atnaujintoje versijoje dabar yra standartinė. Galinėje dalyje atnaujinta šviesų juosta einanti per bagažinės dangtį, joje sumontuoti nauji LED žibintai. Naujojo Panamera salone įdiegta Porsche entuziastams jau pažįstama „Porsche Communication Management“ informacijos ir pramogų sistema su 12,3 colio jutikliniu ekranu. Joje patobulinta „Voice Pilot“ internetinio valdymo balsu sistema ir belaidė „Apple CarPlay“.

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”