BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Porsche automobilių dalys

Bauto parduodamos Porsche automobilių dalys yra naujos, originalios ir patvirtintos gamintojo. Čia rasi visas reikiamas dalis savo Porsche modeliui – nuo kėbulo ir pakabos, iki variklio ir kuro sistemos detalių.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Porsche dalys pagal OEM kodą

Naujos Porsche dalys pagal OEM kodą

Naudotis Bauto paieškos sistema yra paprasta, greita ir patikima. Ji paremta OEM kodo identifikacija – garantuojame, kad iš beveik 35 mln. dalių bazės rasi 100% tinkamą detalę vos kelių mygtukų paspaudimu. 

OEM (original equipment manufacturer) kodas – tai originalios įrangos gamintojo kodas, suteikiamas kiekvienai automobilio daliai. Šis kodas patvirtina, kad dalis yra pagaminta remiantis visais automobilio gamintojo reikalavimais – techninėmis savybėmis ir specifikacijomis. 

Naujos Porsche dalys pagal OEM kodą

Kodą gali rasti ant detalės arba specialioje duomenų bazėje. Jei kodo nesimato arba jo nežinai, užpildyk užklausą mūsų puslapyje įrašydamas automobilio markę, VIN kodą ir ieškomos dalies pavadinimą. Reikiamą OEM kodą tau atsiųsime per valandą, tad galėsi nedelsdamas užsisakyti tą Porsche dalį, kurios ieškai. 

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?

Porsche automobiliai

Porsche automobiliai

Porsche – tai prabangos klasės automobilis, puikiai vertinamas automobilių rinkoje. „Dr. Ing. h. c. F. Porsche AG“, arba trumpiau „Porsche AG“ 1931 metais įkūrė tėvas Ferdinandas ir sūnus Feris Porše. Iš pradžių įmonė gamino tik motorines transporto priemonies ir konsultavo susijusiais klausimais. Tuo metu Porsche vardu automobilių dar nekūrė. Pirmojo automobilio gamybą inicijavo sūnus Feris. Jis nusprendė pasigaminti automobilį sau pačiam, nes niekaip negalėjo rasti tokio, kuris būtų mažas, lengvas ir taupus. Taip gimė pirmasis „Porsche 356“. Įdomu tai, kad šis modelis iki pat septintojo dešimtmečio buvo surenkamas rankomis, o pirmasis jo variantas buvo kurtas iš Volkswagen Beetle dalių. Šiandien, įgijusi beveik 90 metų patirtį, Porsche yra laikoma pelningiausia automobilių kompanija ir rinkai siūlo stilingus ir galingus aukščiausios klasės automobilius. 

Porsche automobiliai

Keletas įdomių faktų apie Porsche:

  • Porsche logotipas pirmą kartą buvo nupieštas ant servetėlės Niujorko restorane. Jame pavaizduoti Štutgarto ir Viurtembergo herbai, o viduryje esantis žirgas simbolizuoja žirgyną, aplink kurį viduramžiais buvo pastatytas Štutgarto miestas.
  • Prie Porsche dažnai pridedamas ir „Carrera“ pavadinimas. Jis žymi geriausius modelius ir simbolizuoja ištvermę bei aukščiausią kokybę. 
  • Daugiau nei 70 proc. visų kada nors pagamintų „Porsche“ automobilių vis dar yra naudojami. Tai patvirtina aukštą šio gamintojo automobilių kokybę, patikimumą ir galią. 

Porsche modeliai

Porsche modeliai

Šiandien gatvėmis rieda ne tik sportiniai Porsche automobiliai, bet ir Porsche visureigiai bei verslo klasės krosoveriai. Kiekvienas vairuotojas Porsche modelį renkasi pagal vairavimo poreikius, tad jei nori greito, galingo ir aerodinamiško Porshe automobilio, apsvarstyk šiuos pasirinkimus:

Porsche modeliai

  • Porsche 918 Spyder
  • Porsche 996 T/GT2
  • Porsche Boxter 981

Jei ieškai didesnio Porsche, pasižvalgyk į šiuos modelius:

  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne E3
  • Porsche Macan

Jei mėgsti klasiką, rinkis:

  • Porsche 911
  • Porsche Boxter 986
  • Porsche 944
  • Porsche 964
  • 911: Šis ikoninis sportinis automobilis egzistuoja nuo 1963 metų ir yra žinomas dėl savo elegantiško dizaino ir aukštos našumo. Jis yra prieinamas įvairiuose modeliuose, įskaitant Carrera, Turbo, GT3 ir GT2 RS.
  • Cayman: Vidurinio variklio Cayman yra prieinamesnis nei 911, bet vis tiek pasižymi įspūdinga našumu ir valdymu. Jis yra prieinamas įvairiuose apdailos variantuose, tokiuose kaip Cayman, Cayman S ir Cayman GTS.
  • Boxster: Šis konvertuojamas roadsteris yra linksmas ir stilingas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta atvirą viršų vairavimą. Jis dalinasi daugybe funkcijų su Cayman, įskaitant vidurinio variklio dizainą ir apdailos variantų pasirinkimą.
  • Panamera: Tiems, kam reikia daugiau vietos ir komforto, Panamera yra prabangi sportinė sedan, turinti erdvią interjerą ir pažangias technologijas. Ji yra prieinama įvairiuose modeliuose, įskaitant Panamera 4, Panamera S ir Panamera Turbo.
  • Macan: Šis kompaktiškas visureigis siūlo geriausius abiejų pasaulių privalumus - sportinio automobilio našumą ir valdymą su SUV praktiškumu ir universalumu. Jis yra prieinamas įvairiuose apdailos variantuose, tokiuose kaip Macan, Macan S ir Macan Turbo.
  • Cayenne: Tiems, kam reikia dar daugiau vietos ir galios, Cayenne yra viso dydžio prabangus visureigis su pakankamu krovinių vietos ir tempimo galimybe. Jis yra prieinamas įvairiuose apdailos variantuose, tokiuose kaip Cayenne, Cayenne S ir Cayenne Turbo.

Bauto Porsche dalių katalogas

Bauto Porsche kataloge – tik kokybiškos, naujo ir originalios Porsche dalys. Visos mūsų parduodamos prekės yra patvirtintos gamintojo – atitinka reikalavimus bei technines specifikacijas. Įvesk reikiamos Porsche dalies OEM kodą, o mes pasiūlysime geriausias kainas, greičiausia pristatymą bei aukščiausią kokybę.

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”