BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Mercedes-Benz automobilių dalys

Šioje kategorijoje rasi naujas originalias Mercedes-Benz (MB) automobilių dalis. Viskas, ko gali prireikti Mercedes-Benz automobilio salonui, kėbului, pakabai, varikliui ir kitiems svarbiems automobilio veikimo mechanizmams.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Mercedes-Benz dalys pagal OEM kodą

Naujos Mercedes-Benz dalys pagal OEM kodą

Naudotis Bauto paieškos sistema yra paprasta, greita ir patikima. Ji paremta OEM kodo identifikacija – garantuojame, kad iš beveik 35 mln. dalių bazės rasi 100% tinkamą detalę vos kelių mygtukų paspaudimu. 

Naujos Mercedes-Benz dalys pagal OEM kodą

OEM – original equipment manufacturer trumpinys, reiškiantis originalios įrangos gamintoją. Tai originalios įrangos gamintojo kodas, suteikiamas kiekvienai automobilio detalei. Perkant dalį pažymėtą šiuo kodu, visuomet būsi tikras, kad dalis atitinka aukščiausius kokybės standartus ir visus reikiamus techninius parametrus. 


OEM kodą gali rasti ant detalės arba specialioje duomenų lentelėje, kurią pateikia pats gamintojas. Jei vis tik kodo neturi, gali pateikti mums užklausą. Joje įrašęs automobilio markę, VIN kodą, ieškomos dalies pavadinimą bei išsiuntęs užklausą mums, reikiamą kodą gausi per valandą laiko. Nedelsdamas galėsi užsisakyti tą MB dalį, kurios tau reikia. 

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Paprastesnės automobilio dalių paieškos negalėtum net įsivaizduoti. Viskas, ko reikia – tai OEM kodas, ir tu jau turi detalę, kuri – gali būti tikras – tiks 100 %. Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

Kodėl Bauto?

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas


Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?

Mercedes-Benz automobiliai

Mercedes-Benz automobiliai

Mercedes-Benz prekinis ženklas – „Daimler AG“ koncerno dalis. Šios kompanijos įkūrėjai yra Karlas Benzas, Gotlybas Daimleris ir Vilhelmas Maibachas. 1886 m. jie nusprendė pašto karietai įtaisyti benzininį variklį. Rinkoje jis pasirodė 1901 m. Ši sėkmė atkreipė austrų verslininko Emilio Jellineko dėmesį. Jis, bendradarbiaudamas su šia kompanija, ir sukūrė  „Mercedes“ prekinį ženklą, pavadintą jo dukters vardu. Sulaukę didžiulio populiarumo visame pasaulyje, Karlas Benzas ir Gotlybas Daimleris sujungė įmones ir 1926 m. sukonstravo pirmąsias, jau „Mercedes-Benz“ prekės ženklu pažymėtas, transporto priemones. 

Mercedes-Benz automobiliai

Šiandien MB automobiliai pasižymi aukšta vokiška kokybe ir stilingu dizainu. Po šiuo prekės ženklu yra gaminami ne tik lengvieji automobiliai, bet ir autobusai, mikroautobusai, traktoriai bei sunkvežimiai. 

Keletas išskirtinių Mercedes-Benz techninių savybių:

  • Daugiakontūrinės sėdynės. Šios sėdynės gali keisti savo formą, prisitaikydamos prie vairuotojo bei keleivių fizinių savybių bei sumažinti sužeidimų riziką autoįvykio metu. 
  • Aktyvios pakabos sistema su Magic Body Control technologija. Ši inovatyvi technologija yra diegiama S klasės modeliuose. Prie priekinio automobilio stiklo yra montuojama itin aukšto jautrumo stereokamera, kuri seka kelio dangos nelygumus ir, pagal tai, nustato pakabos lygį. 

Mercedes-Benz automobiliai

  • Attention Assist išmanioji technologija. Ji skirta užtikrinti automobilio vairuotojo ir keleivių saugumą. Ši saugos funkcija stebi vairavimo manevrus ir įspėja vairuotoją apie galimą vairuotojo nuovargį.
  • Pre-safe sistema. Ši sistema numato susidūrimo tikimybę ir automatiškai imasi prevencinių priemonių – įtempia saugos diržus, sureguliuoja galvos atlošo poziciją ir uždaro automobilio langus. Naujos kartos automobiliuose ši sistema taip pat pradeda skleisti „rožinį triukšmą“, kuris apsaugo ausų būgnelius nuo galimo smūgio spaudimo.

Mercedes-Benz modeliai

Mercedes-Benz automobilių modeliai pasižymi klasiška išvaizda ir dideliu komfortu lygiu. Kėbulo tipų pasirinkimas platus: rinkoje siūlomi hečbekai, sedanai, universalai, keleiviniai mikroautobusai, visureigiai bei krosoveriai. 

Jei ieškai didesnio Mercedes automobilio, tau gali patikti:

  • GLA-Class 156
  • M/GLE-CLASS 166
  • GLB 247

Geri ir populiarūs sedanų pasirinkimai:

  • C-Class 206
  • Maybach 240
  • S-Class 221

Mercedes-benz elektromobiliai taip pat populiarėja:

  • EQE 295
  • EQS 297
  • EQC 293

Bauto Mercedes-Benz dalių katalogas

Mercedes dalių kataloge rasi tinkamas dalis visiems šio automobilio modeliams. Kad remontas būtų atliekamas kokybiškai, o eksploatacinės savybės nepakistų, mes siūlome rinktis tik naujas ir originalias MB dalis. Bauto Mercedes dalių kataloge – gamintojo patvirtintos automobilių dalys, kurias įsigijęs būsi tikras, kad dalis atitiks visas reikiamas technines savybes. Mūsų autodalių bazė – didžiausia Lietuvoje, tad, kad ir kokios dalies ieškai, iš 35 mln. originalių automobilio dalių, tikrai atrasime tau tinkamą. Paieškoje įvesk dalies OEM kodą, išsirink geriausią kainos ir pristatymo laiko santykį ir reikiamą Mercedes dalį užsisakyk jau šiandien.

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”