BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Jaguar automobilių dalys

Bauto kataloge rasi visas reikiamas dalis Jaguar modeliams. Tavo automobilis nusipelno geriausių, naujų ir originalių detalių, kurios 100% atitinka gamintojo reikalavimus. Įvesk OEM kodą paieškos laukelyje ir pasirink optimaliausią kainos bei pristatymo pasiūlymą.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Jaguar dalys pagal OEM kodą

Naujos Jaguar dalys pagal OEM kodą

OEM, arba original equipment manufacturer – tai unikalus originalios įrangos gamintojo detalės kodas. Šis kodas patvirtina, kad dalis atitinka visus automobilio gamintojo keliamus reikalavimus, t.y. technines charakteristikas ir parametrus. 


OEM kodas gali būti užrašytas ant pačios detalės arba pateikiamas specialioje duomenų lentelėje. Jei kodo nežinai, pateik mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu bei ieškomos dalies pavadinimu. Gavę laišką, atsiųsime OEM kodą, o tu galėsi tęsti savo apsipirkimą.

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.



Kodėl Bauto?

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas


Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?




Jaguar automobiliai

Jaguar automobiliai

Kompanijos istorija prasidėjo 1922 metais. Ją įkūrė William Lyons ir William Walmsley pavadinę įmonę „Swallow Sidecar Company“. Iš pradžių joje buvo gaminami motociklai su šoninėmis priekabomis, bet 1931 metais pasirodė ir pirmasis automobilis. 1948 metais kompanija pradėjo gaminti sportinius, o nuo 1951-ųjų – lenktyninius automobilius.


Šiandien kompanija vadinasi „Jaguar Cars Ltd.“, arba trumpiau – „Jaguar“. Ji priklauso indų koncernui „Tata Motors Ltd.“ ir gamina aukštesnės klasės, patogumu išsiskiriančius automobilius. 



Jaguar automobiliai

Keletas šio automobilio techninių privalumų:


  • Dėmesys komfortui. Kai kuriuose Jaguar modeliuose (pavyzdžiui, XJ) priekinės sėdynės turi net 18 reguliuojamų padėčių, o vairuotojo sėdynė – 5 masažo programas. 
  • „ClearSight“ technologija. Tai naujuose automobilių modeliuose įdiegta technologija, sujungianti iki penkių kamerų ir 14 ultragarsinių jutiklių. Ji atveria 360 laipsnių vaizdą aplink transporto priemonę.
  • Mašininis mokymasis ir dirbtinis intelektas. Naujausi Jaguar automobiliai atpažįsta vairuotoją pagal raktą ir automatiškai pritaiko pageidaujamą vairavimo padėtį ir mikroklimato nustatymus. 

Jaguar modeliai

Jaguar modeliai

Šie automobiliai yra stilingi ir komfortiški. Tikrai klasiški modeliai –  E-TYPE, XJS, S-TYPE arba X-TYPE. Jei dairaisi erdvesnio ir masyvesnio jaguaro, išbandyk E‑PACE ar F-PACE SUV tipo automobilius. Jaguar taip pat prastato ir elektrinį I-PACE.

Bauto Jaguar dalių katalogas

Bauto Jaguar kataloge – visos naujos, originalios ir kokybiškos auto dalys. Norint automobilio remontą atlikti kokybiškai ir išlaikyti visas jo eksploatacines savybes, rekomenduojame rinktis tik gamintojo patvirtintas dalis. Paieškos laukelyje įvesk reikiamos dalies OEM kodą, išsirink geriausią kainos ir pristatymo laiko santykį, o mes tavo užsakymą pristatysime tiesiai į namus ar į garažą.

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”