BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Ford automobilių dalys

Bauto autodalių bazėje tik originalios Ford dalys. Čia rasi viską, ko gali prireikti Ford automobilio remontui – nuo variklio iki kėbulo ir elektronikos bei kitų Ford detalių.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos Ford dalys pagal OEM kodą

Automobilio dalis išsirink pagal OEM kodą – jis garantuoja kad detalė 100% atitinka tavo Ford automobilio modelį.

Naujos Ford dalys pagal OEM kodą

Naujos Ford dalys pagal OEM kodą

Automobilio dalis išsirink pagal OEM kodą – jis garantuoja kad detalė 100% atitinka tavo Ford automobilio modelį.

OEM (angl. original equipment manufacturer) kodas – tai kiekvieną automobilio detalę žymintis unikalus kodas, kurį suteikia originalios įrangos gamintojas. Jei detalė pažymėta šiuo kodu – ji atitinka visus automobilio gamintojo keliamus reikalavimus, technines specifikacijas ir parametrus. 


OEM kodas rašomas ant detalės arba specialioje duomenų bazėje. Jei kodo nežinai, pateik mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu bei ieškomos dalies pavadinimu. Reikiamą kodą gausi netrukus ir nedelsiant galėsi užsisakyti Ford dalį, kurios ieškai. 

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.



Kodėl Bauto?

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje? 




Ford automobiliai

Ford automobiliai

Įmonė Ford Motor Company, arba trumpiau – Ford, tai antroji pagal dydį JAV automobilių gamintoja. Kompaniją, prieš daugiau nei šimtą metų – 1903-iaisiais, įkūrė Henris Fordas. Jis siekė gaminti paprastus, patikimus, o svarbiausia, visiems prieinamus automobilius. 1908 metais Ford išleido pirmąjį Ford T modelį, kuris iki 1972 metų buvo geriausiai parduodamas automobilis, o 2000 metais pelnė Amžiaus automobilio titulą. Iki šių dienų nemaža dalis Ford modelių pagal perkamumą užima pirmaujančias pozicijas. Jie pasižymi kokybe, pažangiais sprendimais bei patikimumu.

Ford automobiliai

Keletas įdomių faktų apie Ford automobilius:


  • Ford GT. Šis automobilio modelis buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą, kaip pasiekęs greičiausią sportinių automobilių greitį – 455,8 km/val. 
  • Ford Fusion Hybrid. Šis Ford modelis 2010 metais pelnė Metų automobilio titulą, be to, buvo pripažintas ekonomiškiausiu JAV automobiliu. 
  • Ford Flexifuel technologija. Ford automobiliai su įdiegta Flexifuel technologija yra varomi bioetanoliu. Tai leidžia viso automobilio eksploatavimo laikotarpiu sumažinti CO2 emisiją net 30–80 %. 

Ford modeliai

Ford modeliai

Ford modeliai varijuoja nuo sportinių iki didelių ir taplių šeimyninių automobilių. Tiesa, vienais populiariausių Ford modelių yra pripažįstami Ford Mustang bei Ford Explorer. Dideli ir talpūs, itin tinkami šeimoms automobiliai yra Ford Galaxy ar Ford S-MAX. Ford Focus modelis gerai žinomas, kaip itin patvarus bei saugus automobilis. Važinėjantiems bekele puikiai tinka Ford Ranger bei Ranger Raptor.

Bauto Ford dalių katalogas

Bauto Ford dalių katalogas

Net ir patiems patvariausiems automobiliams kartais prireikia remonto ar pakaitinių dalių. Norint, kad remontas būtų atliekamas kokybiškai, o automobilis tarnautų ilgai, patartina automobilio remontui rinktis tik naujas ir originalias dalis. Bauto siūlo būtent tai – čia rasi visas reikiamas naujas ir originalias Ford automobilių dalis, kurių techninės specifikacijos 100% atitiks visus gamintojo reikalavimus. Paieškos laukelyje įvesk dalies OEM kodą, rinkis tau tinkamiausią pristatymo laiko ir kainos santykį, o mes Ford dalį pristatysime tiesiai į tavo garažą. 

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”