BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

BMW E60 dalys

Jeigu vairuoji BMW E60 modelį, čia rasi visas originalias ir naujas dalis, kurių gali prireikti šio automobilio remontui bei atnaujinimui. Įvesk ieškomos detalės OEM kodą arba užpildyk užklausos formą, jei jo nežinai.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Užtikriname, kad 35 mln. autodalių bazėje turime būtent tai, ko ieškai. Bauto sistema yra pats greičiausias būdas rasti automobilių dalis.

BMW E60 dalys internetu

BMW E60 dalys internetu

BMW E60 automobilis yra skirstomas pagal kartas:

BMW E60 (2004–2007)

BMW E60 Facelift (2007–2010)

Bet kurią šių modelių detalę rasi pagal OEM numerį – tai originalus automobilio gamintojo detalei suteiktas kodas. Dalis, pažymėta šiuo kodu, yra pagaminta pagal visus techninius reikalavimus ir patvirtinta gamintojo, kaip atitinkanti aukščiausius standartus. Kodą gali rasti ant pačios detalės ir specialioje duomenų bazėje.

BMW E60 modelis

BMW E60 modelis

E60 BMW, tai 5 serijos, verslo klasės BMW automobilis. Šio modelio gamyba prasidėjo 2003 metais ir tęsėsi iki 2010 metų. E60 buvo pirmoji 5 serijos versija, kurią buvo galima įsigyti su turbininiu benzininiu varikliu, 6 laipsnių automatine pavarų dėže ir regeneraciniu stabdymu. Šis modelis pasižymėjo pirmaujančiais dizaino elementais ir technologijomis gausiu interjeru bei nedidele kaina. Savo laiku, naujasis E60 pristatė įvairias naujas elektronines funkcijas – informacinę ir pramoginę sistemą iDrive, "Head-up" ekraną, adaptyvius priekinius žibintus, įspėjimą apie nukrypimą nuo eismo juostos ir valdymą balsu.

Šio modelio automobiliai buvo gaminami dviejų kėbulų tipų: keturių durų sedanai ir penkių durų universalai (Touring). Į jų komplektaciją įėjo 6 laipsnių automatinė bei mechaninė pavarų dėžės bei sekvencinės pavarų dėžės – 6 laipsnių SMG-II ir 7 laipsnių SMG-III. 

BMW E60 techniniai duomenys

BMW E60 techniniai duomenys

Kiekvieno BMW E60 automobilio techniniai duomenys varijuoja, priklausomai nuo automobilio komplektacijos. Toliau pateiktoje lentelėje – apibendrinti E60 ir E60 facelift techniniai duomenys. 

Dažniausios E60 problemos

  • purkštukų defektai 525i ir 530i modeliuose su n53 benzininiu varikliu, 
  • įsiurbimo kolektoriaus plastikinių sklendžių gedimai 4 ir 6 cilindrų dyzeliniuose varikliuose, 
  • skirstomojo veleno grandinės problemos, 
  • vairo kolonėlės gedimai, 
  • alyvos nutekėjimas, 
  • įtrūkti linkę priekiniai stiklai, 
  • problemos su abv sankaba. 

Kokias BMW E60 dalis rasi Bauto

Kokias BMW E60 dalis rasi Bauto

Jei ir tau teko susidurti su šiais ar kitais BMW E60 gedimais, Bauto rasi visas originalias atsargines šio modelio dalis. Remontui rinkis tik originalias ir patvirtintos kokybės dalis, kad iš garažo išriedėtum lyg su nauju, visas eksploatacines savybes išlaikiusiu automobiliu. 

Paieškoje įvesk OEM kodą ir patogiai įsigyk detalę, kurios reikia tavo BMW E60 automobiliui. 

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”