BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

BMW automobilių dalys

Bauto – tik naujos ir gamintojo patvirtintos BMW auto dalys. Čia rasi visas originalias BMW dalis – nuo kėbulo ir variklio iki vairo ir salono. Tai, ko reikia tavo automobiliui.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Naujos BMW dalys pagal OEM kodą

Naujos BMW dalys pagal OEM kodą

Įsigyk automobilio dalis pačiu paprasčiausiu būdu – tiesiog įvesk OEM kodą ir gauk būtent tai, ko ieškai. Turime vieną didžiausių autodalių bazių Lietuvoje, čia rasi visas BMW automobilio dalis, priedus ir aksesuarus.



Naujos BMW dalys pagal OEM kodą

OEM (original equipment manufacturer) – tai unikalus originalios įrangos gamintojo kodas, suteikiamas kiekvienai detalei. OEM kodas patvirtina, kad dalis yra pagaminta remiantis visais automobilio gamintojo reikalavimais – techninėmis charakteristikomis ir parametrais. 


OEM kodą galima rasti arba ant pačios detalės, arba specialioje duomenų lentelėje. Jei kodo nežinai, pateik mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu ir ieškomos dalies pavadinimu ir netrukus gausi OEM kodą savo ieškomai detalei(-ėms). Jau tą pačią dieną galėsi užsisakyti visas BMW dalis, kurių ieškai. 

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?



BMW automobiliai

BMW automobiliai

BMW automobiliai yra vieni populiariausių automobilių rinkoje. Jie pasižymi kokybe, savitu stiliumi, galingais varikliais – pilotuodamas tokį mechanizmą pajusi išskirtinę vairavimo patirtį. BMW įmonė buvo įkurta 1913 metais Vokietijoje ir pirmiausia pradėjo nuo lėktuvų variklių. 1919 m. suprojektavo pirmąjį motociklo variklį, o 1927 m. išleido pirmąjį automobilį. Ilgametė koncerno patirtis ir nuolatinis augimas šiandien vairuotojams suteikia galimybę įsigyti klasišką bei aukščiausia kokybe pasižymintį automobilį.

BMW automobiliai

BMW automobilių populiarumas patvirtina ne tik kokybę, tačiau ir tai, kad pakaitinių dalių rinkoje tikrai netrūksta. Nors kiekvienas automobilis šiek tiek skiriasi savo specifikacijomis, BMW automobilių vairuotojai turi itin didelę tiek naudotų BMW dalių, tiek originalių BMW dalių pasiūlą. 



BMW automobiliai


Naujos kartos BMW modeliai turi keturių varomųjų ratų pavarą xDrive. Ji paskirsto sukimo momentą tarp ašių ir staigiai reaguoja į kelio sąlygų pasikeitimus.

6 ir 7 serijos automobiliai turi prisitaikančią pneumatinę pakabą „Executive Drive Pro“. Joje įmontuoti aktyvūs stabilizatoriai nustato važiuoklės parametrus pagal kelio sąlygas. 

7 serijos modeliai turi panoraminį stogą su išilgai įdiegtomis LED šviesomis. 

Nuo 2014 metų daugelis BMW automobilių yra gaminami su „ConnectedDrive“ saugos sistema, kuri įvertina automobilių susidūrimo riziką ir automatiškai uždaro stoglangį, langus, grąžina sėdynių atlošus į vertikalią poziciją ir susisiekia su pagalbos tarnybomis. 

BMW modeliai

BMW modeliai

BMW dalys yra populiarios ir jų savo automobiliui tikrai rasi. Koncernas vis dar gamina dalis, tinkančias net patiems pirmiesiems BMW automobilių modeliams. Vieni populiariausių modelių Lietuvoje yra:

  • 3' E46
  • 3' E90
  • 1' E81
  • 5' E60
  • X5 E70

BMW modeliai

Naujos kartos BMW automobilių fanai vairuoja: 

  • X6 E72 Hybrid
  • Zinoro M12
  • i8 I12 
  • i3 I01

Bauto BMW dalių katalogas

Šiems ir kitiems modeliams Bauto BMW dalių kategorijoje rasi tas dalis, kurių ieškai. Kad automobilis išlaikytų savo kokybės standartą, o jo remontas būtų nesudėtingas ir sklandus, Bauto siūlo rinktis originalias BMW dalis. Nesvarbu kokiam modeliui ir kokios dalies ieškai – iš 35 milijonų tikrai rasime tau reikalingą.

Tags

3' E46

3' E90

1' E81

5' E60

X5 E70

X6 E72 Hybrid

i8 I12

i3 I01

bmw dalys

bmw naujos dalys

bmw originalios dalys

bmw naujos dalys pigiau

bmw m5 f90

bmw m competition

bmw

bmw aksesuarai

viskas apie bmw

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”