BAUTO
Prisijungti

Neturite paskyros? Užsiregistruokite paskyrą.

Registruotis

Turite paskyrą? Prisijungti prie paskyros.

Atkurti slaptažodį

Įveskite el. pašto adresą kuri naudojote pirkimo ar registracijos metu.

Audi automobilių dalys

Įsigyk automobilio dalis pačiu paprasčiausiu būdu – tiesiog įvesk OEM kodą ir gauk būtent tai, ko ieškai. Turime vieną didžiausių autodalių bazių Lietuvoje, čia rasi visas Audi automobilio dalis, priedus ir aksesuarus.

Neturi kodo? Netrukus jį atsiųsime ir jau šiandien galėsi įsigyti būtent tai, ko ieškai.

Gamintojo detalės kodo paieška

Bauto Audi dalys – naujos, originalios ir patvirtintos gamintojo, o geriausia tai, kad pats gali pasirinkti tau tinkamiausią kainos ir pristatymo pasiūlymą. Jeigu OEM kodo nežinai – netrukus jį atsiųsime ir tu vis tiek sutaupysi dienas ar net savaites paieškų.

Naujos Audi dalys pagal OEM kodą

OEM (angl., original equipment manufacturer) – tai kiekvienai detaliai suteikiamas originalios įrangos gamintojo kodas. Jį sudaro raidžių ir skaičių junginys. Paieška pagal OEM garantuoja, kad dalis yra pagaminta remiantis visais automobilio gamintojo keliamais techniniais reikalavimais. 


OEM kodą gali rasti ant pačios detalės arba specialioje duomenų lentelėje. Net jei kodo neturi – ne problema. Kelių mygtukų paspaudimu pateik mums užklausą su automobilio marke, VIN kodu ir dalies pavadinimu. Mes netrukus atsiųsime reikiamą OEM kodą, su kuriuo galėsi tęsti apsipirkimą.

Kodėl Bauto?

Kodėl Bauto?

Bauto gali įsigyti reikiamas dalis už tau prieinamą kainą ir norimą pristatymo terminą. Suvesk OEM kodą, išsirink geriausią gamintojo pasiūlymą, o mes pristatysime tavo užsakymą į bet kurį miestą visoje Lietuvoje.

  • 35 mln. autodalių bazė
  • Tik naujos ir originalios dalys
  • Geriausias kainos pasiūlymas
  • Greitas pristatymas

Kam važinėti po autodalių parduotuves ir autolaužynus, jei už geriausią kainą viską gali įsigyti vienoje vietoje?

Audi automobiliai

Audi automobiliai

Audi AG – tai Vokietijos automobilių gamintoja, priklausanti Volkswagen AG koncernui. 1899 metais kompaniją įkūrė Augustas Horchas. Tais pačiais metais buvo pagamintas ir pirmasis, dviejų cilindrų automobilis, pavadintas „Horch“. Dėl vidinių nesutarimų įmonė išsiskyrė ir 1910 metais Augustas Horchas įkūrė naują įmonę – Audi Automobilwerke GmbH. 1932 m., susijungus įmonėms „Horch“, „Audi“, DKW ir „Wanderer“, susiformavo „Auto Union“. Iš to gimė iki šiol naudojamas Audi logotipas – keturi žiedai, simbolizuojantys keturių markių susijungimą. Galiausiai, 1969 m., „Volkswagen“ sujungė „Auto Union“ su NSU ir atgaivino „Audi“ markę.



Audi automobiliai

Audi automobiliai garsėja išskirtine vokiška kokybe, stilingu dizainu, inovatyvumu bei saugumu. Technologinių inovacijų siekį simbolizuoja jau pats kompanijos šūkis „Vorsprung durch Technik“ – pažanga per technologijas. Audi kompanija viena pirmųjų pasaulyje pradėjo vykdyti Audi automobilių ir atskirų Audi dalių saugumo patikrą, pasitelkiant realaus žmogaus ūgio ir svorio proporcijas atitinkančius bandomuosius manekenus. Vėliau ši praktika išplito tarp visų transporto priemonių gamintojų. 



Audi automobiliai

  • Revoliucinė Quattro – unikali keturių varančiųjų ratų sistema užtikrina puikų ratų sukibimą, manevringumą bei valdymą važiuojant bet kokiomis sąlygomis. 
  • Aukštesnės klasės modeliuose pasiekus 70 km/val. ir didesnį greitį, lazerinis lempų modulis padidina tolimosios šviesos pasiekiamą atstumą net keliais šimtais metrų. Tolimosios šviesos išsijungia, kai ant priekinio stiklo esanti kamera užfiksuoja kitą automobilį.
  • Audi Connect technologija susieja automobilį ir įvairias skaitmenines programas. Pavyzdžiui, myAudi programėle galima naudotis interaktyvia navigacija, interneto paieška, matyti orus, nuotoliniu būdu kontroliuoti automobilio imobilizaciją bei naudotis kitais privalumais.  


Audi modeliai

Audi modeliai

Pasirinkimas tarp skirtingų Audi modelių priklauso nuo vairuotojo poreikių. Galingų, sportinių automobilių aistruoliai renkasi Audi S arba RS klasės automobilius, pavyzdžiui, Audi RS6 Quattro ar Audi RS5 Coupe/Sportback. Mėgstantys keliauti ir važiuojantys įvairiomis dangomis, renkasi Q raide pažymėtus Audi visureigius: Audi Q2, Audi Q5 ar Audi Q5/Sportback. Tuo tarpu, A raidė žymi bazinius Audi modelius, tokius kaip Audi A2, Audi A6 ar Audi A8, o Audi elektromobiliai žymimi E-tron, pavyzdžiui, Audi e-tron GT ar Audi Q4 e-tron. 



Bauto Audi dalių katalogas

Bauto Audi dalių katalogas

Bauto kataloge savo Audi modeliui rasi visas dalis, kurių ieškai. Kad automobilis ir po remonto veiktų lyg naujas, rekomenduojame rinktis tik naujas ir originalias dalis. Įvesk OEM kodą ir užsisakyk gamintojo patvirtintas detales.

Tags

Audi

audi dalys

Audi RS

Audi RS6 Quattro

Audi RS5 Coupe/Sportback

Audi Q2

Audi Q5

Audi Q5/Sportback

Audi A2

Audi A6

Audi A8

Audi e-tron GT

Audi Q4 e-tron

Audi originalios dalys

Audi kebulo dalys

Audi aksesuarai

Darbo laikas:
I - V nuo 9:00 iki 18:00 valandos
Šiuo metu nedirbame
Greitu pristatymu rūpinasi:
Saugiu apmokėjimu rūpinasi:
© 2024 Visos teisės saugomos UAB “TADETAS”